:: Kungswalla Gård ::

Kungswalla Gård

Borta bra men hemma bäst

Ilmassa tuntui kaiho.

Kungswallan perinteikäs lypsykarja oli myyty edellispäivänä. Heti kesälaitumelta pitäjän palvaamon autoon. Farmor oli seissyt lujana tallipihalla, mutta se oli itkenyt jo aamuyöstä, koska siltä oli nyt viety kaikki. Nyt kun viimeisetkin lypsylehmät oli myyty.

Mutta hevoset jäivät. Ja siellä mä kasvoin: faijan olkapäillä, raviradan reunalla keskikesän ilta-auringossa, hevosten jaloissa ja hiittikärryillä. Mun lapsuuteni tuoksui valjasrasvalta, fatsin piippukessulta ja keskikesän heinätöiltä.

Köyhämäen Ratsutila on virtuaalinen hevosalan yritys Suomessa. Köyhämäessä kasvatetaan, valmennetaan ja myydään ensiluokkaisia suoritushevosia. Ratustilan modernit puitteet kattavat jalostuspalveluiden tuottamisen ohessa myös mahdollisuuden kilpailukäytössä olevien hevosten monipuoliselle valmennukselleTilan oriasema on yrityksen ylpeys ja toiminnan kulmakivi. Ratsutilan orivalikoima kattaa yksitoista ratsuhevosoria Euroopan menestyneimmistä kantakirjoista sekä kuusi täysiverioria. Oriasematoiminnan lisäksi on ratsutilan omistuksessa yksitoista siitostammaa.

Ystävällisin terveisin, Tyra Öhrn VRL-01317
Suosittele tallia Virtuaalisen Ratsastajainliiton tallilistalla

Päivitetty viimeksi 4. maaliskuuta 2018


Suosittelemme

...

© Wallan Talli & VRL-01317 2016

Tämä on virtuaalitalli | Tämä on virtuaalihevonen