Kungswalla

Borta bra men hemma bäst

Ilmassa tuntui kaiho.

Kungswallan perinteikäs lypsykarja oli myyty edellispäivänä heti kesälaitumelta pitäjän palvaamon autoon. Farmor oli seissyt lujana tallipihalla, mutta se oli itkenyt jo aamuyöstä, koska siltä oli nyt viety kaikki. Nyt kun viimeisetkin lypsylehmät oli myyty.

Mutta hevoset jäivät. Ja siellä mä kasvoin: faijan olkapäillä, raviradan reunalla keskikesän ilta-auringossa, hevosten jaloissa ja hiittikärryillä. Mun lapsuuteni tuoksui valjasrasvalta, fatsin piippukessulta ja keskikesän heinätöiltä.

Parturient sem fusce justo laoreet imperdiet vehicula vestibulum inceptos adipiscing ridiculus elit amet feugiat vivamus consequat a sit at scelerisque senectus adipiscing consectetur. Scelerisque a tempus a venenatis pretium cum id id suspendisse suspendisse eros magna dui vivamus ridiculus metus egestas primis ullamcorper ac sociosqu pharetra laoreet massa dis parturient iaculis malesuada. Parturient tellus dis nec tempor lorem primis nullam montes mollis condimentum nec nisi consectetur rutrum a aenean sem. Mi a ullamcorper ut hac leo parturient in ac felis consectetur dis per lobortis iaculis mi nascetur in id ut tincidunt feugiat. Augue non fermentum aliquam nisl amet in.


Suosittelemme

...

© Wallan Talli & VRL-01317 2016

Tämä on virtuaalitalli | Tämä on virtuaalihevonen