RNA sporthorses

Etusivu Hevoset

Tervetuloa!

RNA Sporthorses perustettiin allekirjoittaneen huippukilpahevoskatraan kasvettua niin suureksi, että alkoi tuntua hölmöltä majoittaa hienoja eläimiä koto-Suomessa sijaitsevalla virtuaalitallilla. Talli sijaitsee kilparatsastuksen ja hevoskasvatuksen mekassa, Saksassa, ja puitteemme ovat mitä mainioimmat hevostemme treenaamiseen ja satunnaisten kilpailuiden järjestämiseen. Kasvatteja syntyy satunnaisesti ja ne tunnistat loppuliitteestä RNA. Kaikki hevoset rekisteröidään VRL:oon, kasvattajaksi merkitään RNAS6173.

Kaikki hevosemme tullaan kilpailuttamaan laatuarvostelukuntoon ja jos onni suo ja allekirjoittanut joutaa, myös viemään laatiksiin painotuslajissaan sekä mahdollisesti YLA:n. Tämän pidemmittä esittelypuheitta päästämme teidät tutustumaan upeisiin hevosiimme!

Terveisin,

feiarth

VRL-06389, valeija[at]gmail.comPäivitykset
03.04.2015Pientä päivittelyä
05.09.2014 Tänään lähti VRL:oon rekisterihakemus, jospa saisi tallin rekisteriin, kun kerran kasvattajanimikin on jo virallisesti olemassa!
25.08.2014 Hevosilla on kisattu ihan urakalla, porrastetuissa kisaavat keräävät hienosti pisteitä ja normikisoissa kisaavilla estekopuilla on sijoitukset kivasti jo täynnä!


© feiarth // tausta © Phalaenopsis , Yoksel & CC BY-NC-SA 3.0
virtuaalitalli -- a sim game stable